Kopřivnické noviny: V synchronizovaném bruslení získala Kopřivnice stříbro

Havířov, Brno (cab) – Poslední závod roku 2017 absolvovaly kopřivnické krasobruslařky a také jeden krasobruslař v sobotu 16. prosince. Početná výprava se vydala do Havířova, kde se jel VIL. ročník Havířovské růže. V kategorii nováčci mladší dívky získala bronz Eliška Kubáňová a stejný kov si odnesl i Sebastian Špaček v kategorii nováčci chlapci. Těsně medaile unikla čtvrté Marice Demlové v kategorii mladších žaček A a velice pěkný bodový zisk a osobní rekord zaznamenala Bára Fleischmanová, pátá z 24 závodnic kategorie nejmladší žačky B.

Ve stejný den odjela druhá skupinka krasobruslařek FSC Kopřivnice na opačnou stranu na brněnský Santa Claus Cup a Memoriál Táni Novotné, závod v synchronizovaném bruslení. Kopřivnický tým Black Angels zde získal v kategorii Mix Age pohár za druhé místo, přičemž třetí Jihlavu předčil o pouhých 0,23 b.

Výsledky krasobruslařů FSC Kopřivnice na Havířovské růži 2017 (16. 12., VIL. ročník): kategorie nováčci mladší dívky: 3. E. Kubáňová, 7. J. Hruškovská, 8. A. Wanke; kat. nováčci starší dívky: 11. E. Lejsalová, 12. I. Libigerová; kat. nejml. žačky B: 5. B. Fleischmanová, 22. V. Bolfová; kat. ml. žačky A: 4. M. Demlová; kat. ml. žačky B: 5. M. Švancerová, 6. Z. Horáková; kat. nováčci chlapci: 3. S. Špaček.

Kopřivnické noviny číslo 1/2018 ze dne 11.01.2018