Z místního tisku

Kopřivnické noviny číslo 10/2016 ze dne 10.03.2016: Krasobruslařka Klára Štěpánová se pyšní mistrovským titulem
Skvělou fazónu z průběhu sezony si kopřivnická krasobruslařka Klára Štěpánová podržela i na mistrovství ČR žactva. „Klára zvládla obě jízdy po psychické i fyzické stránce. Samozřejmě tam měla nějaké drobné chyby, ale jinak zajela tak, jak umí. Petra absolutně pokazila kraťas, volnou pak zajela super, ale v tak vyrovnaném závodě se už výše posunout nemohla,“ okomentoval výkon obou závodnic trenér FSC Kopřivnice Evžen Milčinský.
Mezi mladšími žáky útočil na medaili třetím místem po krátkém programu Jan Anděl, ale zajel až sedmou nejlepší volnou jízdu a nakonec skončil pátý. „Honza předvedl skvělý kraťas, ve volné upadl a nevyšla mu kombinace. Ale páté místo hodnotím jako skvělý výsledek,“ pochválil Anděla trenér Milčinský.

Tisková zpráva městského úřadu Kopřivnice: V anketě Sportovec okresu se zástupci Kopřivnice neztratili
Mezi letošními nejúspěšnějšími sportovci nechyběli ani zástupci z Kopřivnice. Svou nominaci v úterý večer proměnila krasobruslařka Klára Štěpánová.
V kategorii nazvané Sportovní hvězda Deníku, o které rozhodli sami čtenáři, naše město uspělo, a to opět díky krasobruslařce Kláře Štěpánové.

Novojíčínský deník ze dne 9. 3. 2016: Jména novojičínských Sportovců roku 2015 jsou známa
Sportovní hvězdou Novojičínského deníku se stala s nejvíce hlasy od příznivců krasobruslařka Klára Štěpánová z FSC Kopřivnice, jinak vítězka Českého poháru mladších žákyň, mistryně České republiky.

Novojíčínský deník ze dne 15. 3. 2016: Skvělá Štěpánová! Krasobruslařka obhájila titul mistryně ČR
„Z loňského roku si nejvíce cením, že jsem vyhrála potřetí český pohár a taky určitě to, že jsem vyhrála na mistrovství republiky,” ohlédla se za výraznými úspěchy z loňského roku Klára Štěpánová.

Kopřivnické noviny číslo 11/2016 ze dne 17.03.2016: Mezi nejlepšími sportovci okresu byli i místní zástupci
Mezi jednotlivci si pro cenu přišli na pódium krasobruslařka Klára Štěpánová, házenkář Jiří Gřes a Kopřivničan Radek Rýpar z judistického oddílu TJ Závišice.
Kromě těchto kategorií byla vyhlášena také Sportovní hvězda Deníku, o které rozhodovali sami čtenáři a ti zvolili Kláru Štěpánovou z FSC Kopřivnice.